Informatie


Agenda

  1. Je eerste patch! Op zondag 8 oktober is er een P1-examen in Amsterdam. Het is het fijnst als je je opgeeft via de site van Inside Defence. Onder ‘specials/examens’ staat een link ‘ja ik doe mee’. Het examen is van 12.00 tot 16.00. Locatie: Kortvoort 71, 1104 NA, Amsterdam. Het kost € 30. (Maar je mag je ook bij mij opgeven.)
  2. Je kunt diezelfde dag, tijd en locatie proefexamen doen voor de landelijke examens. Je krijgt feedback op wat goed zit en wat je nog moet verbeteren voor je volgende level. Opgeven doe je als hierboven via de site van inside Defence. Het kost €18,50.
  3. Op zondag 4 november is er van 10.00 tot 12.00 een P2-examen in Alkmaar in De Meent, Terborchlaan 301. Opgave via de site van Inside Defence.
  4. Van 12.30 tot 17.00 zijn er op dezelfde dag in De Meent in Almaar examens voor P3 – P5. Overleg even met mij als je daar aan wilt meedoen.

Heb je vragen over de examens? Blijf er niet mee rondlopen! Stel ze voor of na de les, stuur me een mailtje of bel me.


Theresa Wever

Red.selfdefense@gmail.com

Mobiel +31 (0)6 12 67 55 37

Facebook: https://www.facebook.com/redselfdefence/


Lessen en lidmaatschap

Proefles is gratis! Je bent van harte welkom!

Je kunt in elke willekeurige les meedoen. Neem een lange sportbroek, een T-shirt en een flesje water mee. Beheerders hebben een hekel aan zwarte strepen op de vloer, dus neem ook (zaal-)sportschoenen mee met lichtgekleurde zolen. Een lesje gewoon even kijken mag ook.

Laat tevoren via een mailtje aub weten dat je komt.

Abonnementen (per automatische incasso): € 30 per maand. Je mag in Harlingen en Franeker komen trainen, dus 2 keer per week als je wil.

Losse lessen €10 per keer

Lidmaatschap KMG Nederland € 25 per jaar + éénmalig € 5 inschrijfkosten

Ik werk samen met het Jeugdsportfonds.Het Jeugdsportfonds Friesland geeft sportkansen aan kinderen en jongeren uit gezinnen waar niet genoeg geld is om lid te worden van een sportvereniging. Voor die kinderen betaalt Jeugdsportfonds Friesland de volledige contributie en eventueel de sportattributen. Meer informatie op friesland.jeugdsportfonds.nl


Inschrijfformulieren

Inschrijfformulier Red Self Defence

Inschrijfformulier KMG Nederland


Lestijden en adressen in Franeker en Harlingen

In Franeker op de vrijdagavond, 20.00 – 21.15

Sporthal De Trije

Jan Rodenhuisplein 3, Franeker

In Harlingen op de woensdagavond 20.30 – 21.45

Sportzaal MFC Het Vierkant

Johan van Oldenbarneveltstraat 2, Harlingen


Gerelateerde websites / links

Krav Maga sites

http://www.grea.nl/nl/

https://insidedefence.nl/

http://www.kravmaga.nl/

Rory Miller

https://www.youtube.com/watch?v=gQn5HljpK_A

Naar boven